ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΚΥΛΟ


[vc_row][vc_column][vc_column_text]Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για τους σκύλους μας, οι επισκέπτες θα μπορούν να έρθουν στην έκθεση παρέα και με τον δικό τους σκύλο!

Προτεραιότητα της «Discover Dogs 2024» αποτελεί η ενημέρωση και η ασφάλεια των επισκεπτών αλλά σαφέστατα και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας για τους συμμετέχοντες αλλά και για όλους τους σκύλους. Το γεγονός ότι θα υπάρχει μεγάλος αριθμός επισκεπτών και κυρίως αρκετά παιδιά, μιας που θα υπάρχει πληθώρα δράσεων και για αυτά, αλλά και σκύλοι σε διαφορετικές ηλικίες, με διαφορετικές ανάγκες και διαφορετική συμπεριφορά και κοινωνικοποίηση, μπορεί να προκαλέσει στρες στον σκύλο σας και να τον κουράσει. Αν είστε σίγουρος-η ότι ο σκύλος σας είναι κατάλληλα κοινωνικοποιημένος, ότι δεν είναι σε οίστρο και ότι η επίσκεψη θα είναι ευχάριστη γι’ αυτόν, τότε και μόνον τότε, να έρθει μαζί σας.

Παρακαλούμε πολύ μην ξεχάσετε ότι:
• Ο σκύλος σας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 4 μηνών (16 εβδομάδων).
• Ο σκύλος σας θα πρέπει να εξεταστεί (υγεία – χαρακτήρας) κατά την είσοδο του.

!! ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκύλοι που κρίνονται αντικοινωνικοί, φοβικοί ή παρουσιάζουν συμπτώματα άγχους και επιθετικότητας δεν θα μπορούν να εισέλθουν στην έκθεση!

Επίσης, θα πρέπει να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας, βάσει του Ν. 4830/2021 όπως ισχύει:
Ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας, ή διαβατήριο στο οποίο πρέπει να φαίνεται ο φετινός αντιλυσσικός εμβολιασμός (να είναι ενεργός). Επίσης θα πρέπει να φαίνεται στο βιβλιάριό του, υπογεγραμμένο από τον κτηνίατρό του και η ημερομηνία της τελευταίας αποπαρασίτωσης.
• Να έχει microchip και να έχει καταγραφεί στη βάση του ΕΜΖΣ.

Κατά την επίσκεψή σας στην έκθεση είναι σημαντικό να τηρείτε όλους τους κανόνες ασφαλείας της διοργάνωσης και κυρίως:

• ο σκύλος σας να κυκλοφορεί πάντα με λουρί και πάντα κοντά σας
Το λουρί-οδηγός πρέπει να είναι σταθερό, μήκους το πολύ 1 μέτρο, όχι αυξομειούμενο.
να διατηρείτε το χώρο καθαρό, μαζεύοντας τις ακαθαρσίες του

Η είσοδος των επισκεπτών που θα συνοδεύονται από τον σκύλο τους θα γίνεται από ξεχωριστή είσοδο (ενημερωτικός προθάλαμος), στην οποία θα πραγματοποιείται ο κτηνιατρικός έλεγχος αλλά και ο έλεγχος συμπεριφοράς.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]