ΠΡΟΣΦΕΡΩ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ


[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Εθελοντική Δράση

Το Discover Dogs εκτός από μια μεγάλη γιορτή, αναλαμβάνει και φιλοζωική εθελοντική δράση, προσπαθώντας κατά τη διάρκεια του τριημέρου να συγκεντρώσει και να προσφέρει σε φιλοζωικά σωματεία, τρόφιμα (ξηρά τροφή και κονσέρβες), εκπαιδευτικά κλουβιά και κλουβιά μεταφοράς, παιχνίδια και λιχουδιές για τους αδέσποτους σκύλους που τα έχουν ανάγκη, θέτοντας ώς στόχο τη διανομή όσο το δυνατόν περισσότερων προϊόντων μέσω των φιλοζωικών σωματείων.

Θα επανδρώσει λοιπόν με εθελοντές, στην κοινή είσοδο – έξοδο του Φεστιβάλ, έναν σταθμό συγκέντρωσης τροφίμων, κλουβιών, παιχνιδιών κλπ όπου με πνεύμα ομαδικότητας να καταφέρουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Τα προϊόντα προσφοράς μπορείτε είτε να τα φέρετε μαζί σας κατά την επίσκεψή σας είτε να τα αγοράσετε από τα καταστήματα που συμμετέχουν στο φεστιβάλ.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  • Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε ως εθελοντής και να επανδρώσετε τον σταθμό συγκέντρωσης, παρακαλούμε συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text][contact-form-7 id=”3501″ title=”Φόρμα Εθελοντή”][/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  • Εάν είστε Φιλοζωικό Σωματείο που επιθυμεί να παραλάβει προϊόντα παρακαλούμε συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text][contact-form-7 id=”3503″ title=”Φόρμα Φιλοζωικό”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]